Privaatsuspoliitika

Taula Pharma OÜ (registreeritud aadressil Pärnu mnt 160A, Tallinn, Eesti) väärtustab klientide privaatsust ja on pühendunud isikuandmete kaitsele kooskõlas kehtivate isikuandmete kaitse seadustega.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Taula Pharma OÜ kogub ja töötleb isikuandmeid järgmiste eesmärkide saavutamiseks:

Veebilehe Külastus ja Tellimuste Vormistamine: Isikuandmeid kasutatakse kauba tellimuse vormistamiseks ja kliendiga suhtlemiseks. See hõlmab kauba tellimist, maksmist (Maksekeskus AS kaudu), kauba kohaletoimetamist (Itella Smartpost, Omniva ja DPD pakiteenuste kaudu) ning ostuandmete kogumist ja analüüsimist.

Turundustegevused: Isikuandmeid kasutatakse otseturundustegevusteks, sealhulgas turu-uuringuteks, klientide küsitlusteks ja loosimisteks.

Veebianalüütika ja Reklaam: Kasutame Google Analytics, Facebook Pixel ja Google Ads teenuseid, et paremini mõista kuidas kliendid meie veebilehte kasutavad ja kohandada oma turundustegevusi vastavalt klientide eelistustele.

Küpsiste kasutamine

Taula Pharma OÜ veebileht kasutab küpsiseid (cookies), mis on väikesed tekstifailid, mida salvestatakse külastaja seadmesse. Küpsiseid kasutatakse veebilehe funktsionaalsuse parandamiseks, kasutusmugavuse suurendamiseks ning veebilehe kasutamise analüüsimiseks.

Küpsistega kogutav teave võib hõlmata:

  • Seadme tüüp ja operatsioonisüsteem
  • Lehevaatamised ja -klikid
  • Külastuse aeg ja kestus

 

Külastaja võib oma veebilehitseja seadistustes küpsiste kasutamise piirata või keelata, kuid see võib mõjutada veebilehe toimimist.

Isikuandmete konfidentsiaalsus ja turvalisus

Isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni. Taula Pharma OÜ ei müü ega avalikusta teie isikuandmeid kolmandatele osapooltele ilma teie nõusolekuta, välja arvatud seadusega nõutud juhtudel. Meie süsteemides kasutatakse krüpteeritud andmesidet ja turvameetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid ja finantsteavet, eriti seoses online-maksetega.

Isikuandmete juurdepääs ja korrektsioon

Teil on õigus tutvuda oma isikuandmetega, mida Taula Pharma OÜ on kogunud, ja nõuda nende andmete parandamist või kustutamist, kui need on ebatäpsed või vananenud. Samuti on teil õigus taotleda andmete töötlemise piiramist või vastuväite esitamist.

Küsimuste või murede korral seoses oma isikuandmete kasutamisega, palun võtke ühendust meiega aadressil info@taulapharma.ee või telefonil 555 13 134.